Centre de fisioteràpia Fisiopalamós

El nostre centre es troba situat al carrer València núm. 18 de Palamós, un carrer molt cèntric i amb una àmplia zona d'aparcament gratuïta. És una planta baixa amb fàcil accessibilitat, sense escales i adaptat per a persones amb problemes de mobilitat. Disposem d'un total de 150 metres quadrats d'instal·lacions destinades a oferir els nostres serveis de fisioteràpia en les millors condicions.

El centre està format per 4 àrees separades:
• Zona Activa: gimnàs equipat amb tot el material necessari per a realitzar exercicis, estiraments i altres activitats físiques dirigides, aparells de mecanoteràpia, d'electroestimulació muscular, llits elèctrics, aparell de parafina i aparell de magnetoteràpia.
• Sala de tractaments individuals (3 boxes independents, acondicionats per a tractaments personalitzats: agulles de punció seca, cremes, embenats, tovalloles, guants estèrils, etc...) i aparells d'electroteràpia (ultrasons, làser, termoteràpia profunda (microones), tens i infrarojos) i llits elèctrics regulables en alçada.
• Consulta: per realitzar les primeres visites . Disposa d'un box individual per a primera valoració, planificació del tractament i d'un aparell de tracció mecànica lumbar i cervical digital.
• Zona de recepció i sala d'espera. W.C. adaptat

A Fisiopalamos considerem molt important que els diferents espais que formen el nostre centre siguin confortables, diàfans i espaiosos, que afavoreixin la relaxació i la bona pràctica dels tractaments. Tanmateix som conscients de la importància d'una bona climatització per tal de crear un entorn acollidor i afavorir el benestar dels nostres pacients durant els seus tractaments, per això el nostre centre disposa de terra de parquet amb calefacció radiant i tres aparells d'aire condicionat (situats fóra dels boxes de tractament).